Another Great Dance Mag

Met trots presenteren wij het magazine Another Great Dance Mag. Omdat wij graag zichtbaar maken wat wij doen en daar ook een tastbaar bewijs van in handen willen hebben, gaven wij samen met DansBrabant het exclusieve magazine Another Great Dance Mag uit. Een magazine over de opbouw, verloop en uitkomsten van de eerste cursus Hedendaags Schrijven over Hedendaagse Dans (zomer-najaar 2015).

Het magazine geeft een unieke inkijk in onze cursus. Projectleider Lisa Reinheimer neemt je mee langs de verschillende bijeenkomsten. Wat maakten de bijeenkomsten bijzonder, wie waren de gastmentoren en wat waren de spannende momenten waarop we nieuwe dingen ontdekten?
Maar je leest ook verschillende uitkomsten van opdrachten die de deelnemers schreven, voorzien van de feedback die zij kregen van onze mentoren. Speciaal voor deze uitgave schreef gastmentor Anna van der Kruis een slot-essay over haar ervaring als onderdeel van de cursus. Op die manier voel je hoe de cursus en deelnemers zich ontwikkelen.

Nieuwsgierig geworden? Het magazine is voor €4,- te bestellen. Stuur een e-mail aan pr@dansbrabant.nl met je gegevens en het wordt naar je toe gestuurd. Op=Op.

Het magazine is een uitgave van DansBrabant en Domein voor Kunstkritiek.

Cursus en uitgave werden mede mogelijk gemaakt met financiële steun van Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant en bkkc impulsgelden.