Oud-deelnemers uit de Domein-cursusreeksen Dans&Durf en Film&Leven storten zich dit voorjaar op de online editie van het Delft Fringe Festival. Een viertal schrijvers schrijft essays over voorstellingen in de volle breedte van het festival. Over dans, (muziek)theater, circus en kleinkunst van de jongste generatie makers. Domein-kernlid Anna van der Kruis begeleidt de schrijvers en doet 1-op-1-interviews met- en naar de kijkervaringen van enkele festivalbezoekers. Lees alle teksten op delftfringefestival.nl.

Sinds de start in 2011 is Delft Fringe Festival uitgegroeid van een bescheiden project tot een bloeiende professionele organisatie. Elk jaar organiseren zij eind mei, begin juni een twee weken durend podiumkunstenfestival op tal van historische locaties in Delft.  Tijdens Delft Fringe Festival wordt iedereen, van jong tot oud, uitgenodigd om in een ongedwongen sfeer nieuwe makers en genres als dans, (muziek)theater en circus te ontdekken. Delft Fringe Festival toont werk van makers die mooie relevante verhalen te vertellen hebben. Verhalen die niet zelden een fascinerend beeld schetsen van de wereld van vandaag.

Delft Fringe Festival nodigt iedereen uit voor de allereerste online editie van het festival. De voorstellingen van de ruim 30 makers zijn deze zomer op vaste tijden online te zien via de website van het festival. Vanaf 1 april is het volledige programma bekend. De kaartverkoop start op zaterdag 24 april via www.delftfringefestival.nl.

Beeld: Bregt van Deursen & Ilse Geilen – Over Winnen.