Privacybeleid

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In dit privacybeleid leggen we uit welke gegevens we verzamelen, waarom we deze verzamelen, en hoe we deze beschermen. Dit beleid is van toepassing op onze website en alle diensten die we aanbieden.

Welke persoonsgegevens verwerken we?
Wij verwerken alleen persoonsgegevens die u rechtstreeks aan ons verstrekt wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Dit gebeurt met name via:

• Naam en e-mailadres voor nieuwsbrief: verzameld via MailChimp wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief of deelneemt aan onze projecten.

• Naam, e-mailadres en factuurgegevens wanneer u zich opgeeft als deelnemer aan onze projecten.

Meer informatie over hoe MailChimp omgaat met gegevens vindt u in hun privacybeleid.

Waarom verwerken we uw gegevens?
Wij gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor de volgende doeleinden:

• Het verzenden van onze nieuwsbrief via MailChimp.

• Contact opnemen indien nodig om onze diensten te kunnen leveren.

Delen van gegevens met derden
Uw persoonsgegevens worden niet gedeeld met derden, behalve met:

• Webdeveloper: helpt met het technisch onderhoud van de website en heeft alleen toegang tot gegevens voor zover nodig. De webdeveloper is contractueel verplicht om uw gegevens vertrouwelijk te behandelen.

• MailChimp: voor het beheren en versturen van onze nieuwsbrief. MailChimp verwerkt uw gegevens volgens hun eigen privacybeleid.

• Founders: het administratiekantoor waarmee wij samenwerken voor factureringen en aangiftes.

Hoe lang bewaren we uw gegevens?
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld. De bewaartermijnen zijn in lijn met de wettelijke verplichtingen en goede praktijkrichtlijnen.

Uw rechten
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar ons via de contactgegevens op onze website. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Beveiliging van uw gegevens
Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan.

Wijzigingen in dit privacybeleid
Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen. Wijzigingen worden op onze website gepubliceerd. Het is raadzaam dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Voor vragen over dit privacybeleid kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.