Edit this Post – Lisa Reinheimer

Lisa is projectleider bij Domein voor Kunstkritiek en daarnaast werkzaam als freelance dansjournalist en programmamaker. Ze testte en ontwikkelde samen met Manus Groenen een jaar lang Edit this Post op het reizende dansfestival Moving Futures.

Annotation Tools – Stef Kors

Stef is een designer en developer. Eerder werkte hij voor PublishingLab, Bynder, en Mangrove. Stef werkt sinds november bij Ontwerpwerk en is onderdeel van oneacre.online, een experimenteel publicatie project met als thuisbasis Den Haag. Hij behaalde BA’s in Communicatie en Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool met minors in Service Design en Co-Design.

Debat Online – Daphne Rieken

Daphne is projectleider bij het Domein voor Kunstkritiek en gaat naast haar eigen projecten graag als maker aan de slag met de tools die door het Domein ontwikkeld worden. In samenwerking met Manus Groenen en Hotel Maria Kapel organiseerde ze een Debat Online bij de werkperiode van Tim en Katrein Breukers. Om zo iedereen die bij het kunstproject Tribute to Julian B. Coco betrokken was, online ook een stem te geven in de reflectie op het project.

Podcast – Inte Gloerich

Inte is een mediaonderzoeker bij het Lectoraat Netwerkcultuur aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2015 werkt ze aan projecten rondom digitale economie en digitaal publiceren. Ze behaalde een BA in Media Studies en MA in Nieuwe Media & Digitale Cultuur.

Tekst&Geluid – Sonja Schulte

Sonja S leest, schrijft, tekent en maakt audio.
Momenteel is ze bezig met een jaarproject dat eindigt in juli, waarbij ze elke week random geluid om zich heen verzamelt en dat aan het eind in een lukrake collage van tien minuten online zet. (Luister hier: https://soundcloud.com/eenjaaringeluid)
Afgelopen jaar publiceerde ze Vlieland. Een multimediaal digitaal non-fictief e-boekje (https://de-gids.nl/winkel/vlieland3). Het is een reisverslag in de stijl van de oude ontdekkingsreizigers, gelardeerd met tekeningen van flora en audiofragmenten.
Daarnaast is ze recensent literatuur voor Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant en was ze een van de makers van Handboek voor een Optimistisch leven, de bloemlezing van het digitale literaire magazine De Optimist.

Videokritiek – Jorne Vriens

Jorne is kunsthistoricus. Sinds zijn afstuderen aan de Universiteit Utrecht in 2016 is hij in het bijzonder geïnteresseerd in kunstkritiek. En dan met name hoe kritisch denken over kunst vorm kan krijgen. Hij is een van de participanten van het Cross Critique project

Longform – Stef Kors & Daphne Rieken

Stef is een designer en developer. Eerder werkte hij voor PublishingLab, Bynder, en Mangrove. Naast zijn freelance werk is hij onderdeel van oneacre.online, een experimenteel publicatie project met als thuisbasis Den Haag. Hij behaalde BA’s in Communicatie en Multimedia Design aan de Haagse Hogeschool met minors in Service Design en Co-Design.